2866-nieuw-logo-oah-maart-21.jpg
De organisatie

De organisatie

Niet alleen als mama maar ook als gastouder geef ik de kinderen graag de aandacht die zij verdienen en ook nog dat beetje extra! ;) Met dit gevoel werd in 2013 gastouderopvang Aont hoes geboren. De kinderen die bij ons thuis komen, mogen zich Aont hoes voelen.

Speel, bak en ravot met ze mee! Word als een vriendje voor ze!

Ondertussen is de gastouder Aont hoes een kinderdagverblijf geworden en is in Oost Maarland en in Eijsden een huiselijke buitenschoolse opvang geopend. Ik vind het dan ook geweldig dat ik zo’n mooi team om me heen heb dat hetzelfde gevoel en deze visie uitademt. Net dat beetje extra aandacht, die betrokkenheid en warmte.

Wij, als team Aont hoes, vinden het erg leuk dat we jullie kinderen én jullie als gezin mogen leren kennen en dat we op deze manier een klein stukje mogen zijn in de ontwikkeling van jullie kind.  

Locatie

Dagopvang oant hoes, BSO ooch aont hoes en BSO ooch ien Eesjde bieden dagelijks buitenschoolse opvang aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar. We doen dit in een speciaal daarvoor ingerichte ruimtes in het Ursulineklooster in Eijsden en de St. Jozefschool in Oost Maarland. We zorgen er altijd voor dat het aantal aanwezige beroepskrachten altijd in verhouding zijn met het aantal kinderen. 

Oudercommisie

Zowel ouders als ondernemers in de kinderopvang vinden het belangrijk dat ouders kunnen adviseren bij belangrijke onderwerpen betreffende de opvang van hun kind(eren).

De Wet kinderopvang stelt een oudercommissie verplicht op ieder kindercentrum en geeft die oudercommissie adviesrecht op diverse onderwerpen. De oudercommissie heeft als belangrijkste taak het adviseren van de houder van het kindercentrum over de aangelegenheden genoemd in de Wet kinderopvang.

Een oudercommissie heeft informatierecht en adviesrecht op een aantal thema’s ten aanzien van het beleid van het kindercentrum zoals op de uitvoering van artikel 1.50/1.56  (het bieden van verantwoorde kinderopvang; voeding, opvoeding, veiligheid en gezondheid; openingstijden; spel- en ontwikkelingsactiviteiten; klachten en klachtenregeling en de prijs van de kinderopvang).

Een in werking zijnde oudercommissie vertegenwoordigt alle ouders/ opvoeders. Wij vinden het belangrijk dat er een interactie is tussen de ouders/ opvoeders en de pedagogisch werkers van Aont hoes, waardoor wíj alert blijven & weten wat er onder de ouders/ opvoeders leeft. Zo blijven we gezamenlijk in beweging.

Kom eens langs om de sfeer te proeven!

Maak een afspraak..                    .. Of schrijf uw kind meteen in

  • Kleinschalig en flexibelKleinschalig en flexibel
  • Ontwikkelingsgericht spelen
    Ontwikkelingsgericht spelen
  • Vaste gezichten
  • Maximale aandacht voor uw kind
    Maximale aandacht